°C 20

Put bijelih roda: Biciklom od Pisarovine do Donje Kupčine

01.05.2019.

Petar Brnada

Turistička zajednica općine Pisarovina i Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije pod pokroviteljstvom Općine pripremaju biciklijadu 'Put bijelih roda' koja će se održati 11. svibnja.

Riječ je o biciklijadi rekreativnog tipa koja će na Trgu Stjepana Radića startati u 10 sati, a proći će rutom Pisarovina- Donja Kupčina duljine 11,6 kilometara.

Kako otkrivaju organizatori, predviđeno je zaustavljanje kod crkve sv. Marije Magdalene u D. Kupčini, blagoslov sudionika i bicikala, podjela naljepnica MIVA (akcija za hrvatske misije) te nastavak do Zavičajnog muzeja Donja Kupčina gdje vas očekuje zanimljivo druženje uz prezentaciju o iskustvu boravka u hrvatskim misijama u Tanzaniji. Naravno, i o rodama ćete čuti nešto novo, stoga krenite pripremati bicikle!

Svoje predprijave do 9. svibnja možete poslati na e-mail tzpisarovina@pisarovina.hr ili na tel. 099 409 5514 (možete poslati SMS s imenom i prezimenom te datumom rođenja), a možete se prijaviti i na dan biciklijade, prije službenog starta. Kotizacija iznosi 30 kuna.