°C 19

Radionica piva i sajam zimske opreme na Adventu u Jaski

06.12.2018.

Maja Peranić

Već ovog vikenda organizatori Adventa u Jaski ponudili su građanima i posjetiteljima zanimljiv program. Novost je svakako Craft radionica koja će se održati u subotu u Žitnici.

Radionicu piva organiziraju nezavisni pivari i pivskih freelanceri, a ona će se održati u Žitnici Perivoja u subotu u 18 sati. Na njoj ćete moći saznati sve o pivu, pivskoj prošlosti i sadašnjosti, a da ne ostanete suhog grla, očekuje vas devet sljedova raznih vrsta piva, od lagera preko trapista pa sve do aromatičnih ale-ova. Jedina "caka" je što je broj sudionika ograničen tako da se što prije trebate prijaviti za ovaj događaj. Prijave se primaju na: ravnateljica@czk-jastrebarsko.hr ili na mob. 098 375 910.

U subotu vas na klizalištu, u nešto ranijim satima, očekuje Sajam zimske opreme. Riječ je o sajmu rabljene zimske opreme na kojem će se moći pronaći sve ono što je potrebno za nadolazeću zimsku rekreativnu sezonu, korištene skije, skijaški štapovi, klizaljke, pancerice, skije za trčanje, ali i ostali sportski rekviziti poput štapova za nordijsko hodanje, rola, romobila, bicikala te hoverboard-ova. Organizatori pozivaju da se svi zainteresirani koji žele prodavati ili pokloniti svoju opremu jave do petka 7. prosinca na broj telefona 091 2005 868 (Mladen).

Sajam će se održati u suradnji sa sportskim društvom Jastreb extreme i turističkom agencijom Easy hills od 10 sati.

Večer na klizalištu rezervirana je za DJ party pa svakako ne propustite doći u Perivoj!