°C 20

Rasturaju na pozornici: Školarci s mjuziklom "Debata" osvojili 1. nagradu

18.05.2018.

Maja Ivčić

Učenici Osnovne škole "Ljubo Babić" osvojili su 1. nagradu na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva, nastupivši sa svojim mjuziklom naziva "Debata".

Festival se održao 16. i 17. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a mladi su Jaskanci pod vodstvom svoje profesorice Maje Kraljev besprijekorno izveli mjuzikl te oduševili prisutnu publiku i žiri koji im je dodijelio 29 od mogućih 30 bodova.-Publika je bila velika podrška, jakim pljeskom su nagradili svaki song i na kraju konačnu izvedbu. Učenici su se međusobno sprijateljili i družili. Svi su bodrili jedni druge. Vladala je vrlo pozitivna i motivirajuća atmosfera. Ja se najiskrenije nadam da će naši učenici nastaviti razvijati svoje talente, glazbene, glumačke, likovne, i da ćemo ih jednog dana gledati i slušati kao odrasle profesionalce-istaknula je voditeljica projekta prof. Maja Kraljev za školske stranice.

Mjuzikl će imati prilike pogledati i Jaskanci i to u dvorani Doma kulture povodom Dana škole, 8. lipnja.

Galerija slika

Rasturaju na pozornici: Školarci s mjuziklom "Debata" osvojili 1. nagradu Rasturaju na pozornici: Školarci s mjuziklom "Debata" osvojili 1. nagradu Rasturaju na pozornici: Školarci s mjuziklom "Debata" osvojili 1. nagradu Rasturaju na pozornici: Školarci s mjuziklom "Debata" osvojili 1. nagradu Rasturaju na pozornici: Školarci s mjuziklom "Debata" osvojili 1. nagradu