°C 16

Rezultati ankete: 51% nezadovoljnih Danima vina

11.10.2017.

majai

"Fifti-fifti" omjer je afiniteta Jaskanaca prema najvećoj i najvažnijoj manifestaciji u našem gradu – Jaskanskim vinskim svečanostima. Dok postoje oni koji Dane vina jedva čekaju i njima se vesele, ima dakako i onih kojima je ta manifestacija baš bezveze.

Pokazala je to i naša posljednja anketa na koju je odgovorilo 320 čitatelja portala JASKAdanas, a u kojoj smo vas pitali kakve su vam bile ovogodišnje Vinske svečanosti. Polovica glasača odlučila se za negativan odgovor (51,56%) dok su se ostali (ukupno 48,43%) opredijelili za neki od afirmativnih odgovora i podržali tako organizaciju još jednih Dana vina.

Iako je ove godine organizacija uvela neke novosti prostora za daljnji razvoj Jaskanskih vinskih svečanosti svakako ima. Većini onih koji su se tih dana u Jaski očito dobro proveli cjelokupni dojam je bio dobar no smatraju da to može i bolje. Takvu je ocjenu manifestaciji dalo 36,56% glasača. Odgovor "Super" odabralo je pak 8,75% čitatelja koji su riješili anketu, a za samo 3,1% njih ovogodišnje su Vinske svečanosti bile "najbolje ikad".

Najviše je ipak bilo onih kojima su Dani vina ove godine bili "bezveze". Za tih 51,56% glasača ove ankete vjerujemo kako će nova lokacija na koju dogodine manifestacija seli donijeti novosti koje će promijeniti njihovo stajalište.

Pred vama je i nova anketa koja se također tiče sadržaja koje naš grad nudi. Pitamo vas ovoga puta što u Jaski najviše volite posjetiti? Jesu li to kulturna, sportska, zabavna ili neka druga događanja odgovorite nam odabirom jedne od ponuđenih opcija.