°C 12

Serija "Čista ljubav" snima se u Jaski

27.09.2017.

majai

Nova dramska serija „Čista ljubav“ čije je emitiranje ovog mjeseca počelo na Novoj TV, snima se na području Jastrebarskog.

Na male ekrane nedavno je stigla nova dramska serija naziva „Čista ljubav“, a uz zanimljive likove, intrigantnu radnju, gledatelji će vrlo brzo uočiti kadrove našeg grada. Naime, Jastrebarsko je poslužilo kao jedna od lokacija prilikom snimanja nove serije u produkciji Nove TV.

-Serija ''Čista ljubav'' snima se na brojnim lokacijama, u Jastrebarskom, Zaboku, Karlovcu i brojnim drugim mjestima u Zagrebu i okolici. Sva navedena mjesta izabrana su kako bi dočarala vizure imaginarnog mjesta u koji je smještena radnja, mjesto Vrhovac – rekla nam je Lidija Bukovac s Nove TV.

Serija će se na spomenutim lokacijama snimati do daljnjeg tako da biste prilikom šetnje gradom lako mogli naići na poznate glumce koji tumače glavne likove u seriji. Među njima su Ivan Herceg, Martina Čvek, Momčilo Otašević, Olga Pakalović, Ksenija Paić, Sanja Vejnović, Ljubomir Kerekeš, Nives Celzijus i drugi.

Što se tiče radnje, riječ je naravno o ljubavnoj priči „s visokim ulogom i tajnama iz prošlosti koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim“.

Seriju možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 20,15 sati na Novoj TV.

(foto: Nova TV)