°C 9

Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski

02.05.2019.

Petar Brnada

Na 23. Državnom prvenstvu mažoretkinja koje je proteklog vikenda održano u Jastrebarskom, sjajan nastup odradile su Klinčaselske mažoretkinje koje su ugrabile medalje i priznanja u gotovo svim kategorijama.

Naime, Klinčaselske mazoretkinje sudjelovale su u formacijskom i neformacijskom dijelu natjecanja kategorije štap i palica, a u kategoriji "Prvi i Viši korak“ najmlađe članice osvojile su 15 medalja.

U najjačoj kategoriji seniorski sastav bio je 5. od ukupno 10 timova, a osvojen je i zlatni statut te su seniorke zlatne mažoretkinje za 2019.godinu. Seniorski solo, Vikorija Ječić osvojila je brončanu medalju dok su u kategoriji palice viceprvakinje Hrvatske.

Sa kadetskom formacijom stap osvojile su odlično 4.mjesto u konkurenciji od 9 timova dok je klinčaselski kadetski solo, Mia Lojen, osvojila 8.mjesto.

-Ove godine Klinčaselske mažoretkinje su i dobitnice nagrade hrvatskih mažoretkinja "Stanko Mazor" za najveći timski doprinos razvoju mažoret - plesa. Nakon kratke pauze slijede pripreme za Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u Francuskoj u Agenu zadnji vikend u 8.mjesecu- kazala je predsjednica Klinčaselskih mažoretkinja, Katarina Sakoman.

Galerija slika

Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski Sjajan nastup Klinčaselskih mažoretkinja na Državnom u Jaski