°C 3

Spektakl Plesnog studija Instinct

13.06.2018.

Redakcija

Plesni studio Instinct u nedjelju je, 10. lipnja, održao svoju završnu plesnu produkciju pod nazivom „The Greatest Show!“

Program je započeo u 19,30 sati, a u njemu su sudjelovale sve skupine plesnog studija; Minioni, Bambi, Pinokio, Silver i Gold. Kino je bilo rasprodano, a roditelja, baka i djedova te prijatelja bilo je dovoljno za ispuniti još jednu dvoranu.Svaka je skupina otplesala tri koreografije, a gošće su bile najbolje plesačice GESTA-e Doroteja Jerečić i Aleta Jurkovac. Posljednja je, najduža koreografija inspirirana mjuziklom The Greatest Showman, zaslužila i stajaće ovacije publike!

-Plesni studio Instinct zahvaljuje svima koji su omogućili ovaj događaj – obitelji Batušić, čarobnjacima svjetla, Matiji Erbenu majstoru tona, fotografima i snimateljima Marinu Paveliću, Dominiku Sečenu, Heleni Šeperić i Ana Mariji Jugović te voditeljici Danieli Bobinski-poručili su iz Plesnog studija.Tijekom produkcije posebno se pozdravilo pet državnih prvakinja Virualnog plesnog showa koje su predstavile studio, SŠ Jastrebarsko i cijeli grad na najbolji mogući način.
Ipak, najveće hvala išlo je svim plesačima koji drže ovaj studio živim, koji ga razvijaju, mijenjaju i cijeloj Hrvatskoj predstavljaju u sve boljem svjetlu.

-Hvala svim roditeljima koji studiju svoju djecu povjeravaju, koji uvijek pomažu, koji su najveća podrška, najglasnija publika i koji imaju razumijevanja za sve situacije. Bez vas ne bi bilo ni nas, i na tome smo vam beskrajno zahvalni – poručili su iz PS Instinct.


Studio je time zaključio plesnu sezonu 2017./2018. i raspisuje upise u sve skupine od 1. rujna 2018.

(foto: Helena Šeperić)

Galerija slika

Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct Spektakl Plesnog studija Instinct