°C 12

Šuma - čuvarica Zemlje!

16.05.2018.

Maja Ivčić

Osmu godinu zaredom na Hrvatski šumarski institut organizira Dan otvorenih vrata u sjedištu instituta u Jastrebarskom. Zanimljiv i bogat program Hrvatski šumarski institut pripremio je za sutra, 17. svibnja, na temu „Šuma, čuvarica Zemlje!“.

Svi zainteresirani dječji vrtići, osnovne i srednje škole, kao i građanstvo svoj dolazak mogu najaviti još danas i pridružiti se obilasku središnjice instituta u našem gradu. U sklopu Dana otvorenih vrata za djecu osnovnih škola bili su organizirani likovni i literarni natječaji čije će se proglašenje i dodjela nagrada održati sutra.

Među nagrađenima je učenik 3. razreda Osnovne škole Ljubo Babić Luka Domagoj Žebec koji je za svoj literarni rad „Šuma – čuvarica Zemlje“ osvojio 3. mjesto.

Otvorenje izložbe radova je u 8 sati, a svečana dodjela priznanja nagrađenim sudionicima bit će u 12 sati. Svoj dolazak na Dane otvorenih vrata Hrvatskog šumarskog instituta potrebno je najaviti koordinatorici događanja Renati Stojaković na e-mail: renatas@sumins.hr; tel: 01/6273-017 ili mob: 099/406-20-20.

(foto: Hrvatski šumarski institut)