°C 19

Sutra vatrogasna vježba i zabava u Čegljima

25.05.2018.

Redakcija

Dobrovoljno vatrogasno društvo Čeglji povodom obilježavanja mjeseca zaštite od požara tradicionalno i ovu godinu organizira veoma atraktivnu vatrogasnu vježbu i vatrogasnu zabavu.  Vježba će se održati u subotu, 26. svibnja, s početkom u 19 sati.

Vježba  se organizira u skladu s odlukom Zapovjedništva DVD-a Čeglji, u sklopu provedbe Plana rada za 2018. godinu, kao i temeljem Plana provedbe teorijske nastave i praktičnih vježbi za 2018. godinu,  s ciljem uvježbavanja zajedničkog djelovanja vatrogasne postrojbe  DVD-a Čeglji i postrojbi na području djelovanja DVD-a Čeglji sukladno Planu zaštite od požara i tehnološke eksplozije za  grad Jastrebarsko. Zadatak i cilj vježbe je uvježbavanje koordiniranog djelovanja više DVD-a s područja VZG Jastrebarsko pri složenoj intervenciji evakuacije i spašavanja u osnovnoj školi, simulacija gašenja požara škole unutarnjom i vanjskom navalom, te uvježbavanje sustava zapovijedanja na intervencijama, sustava uzbunjivanja, upoznavanje sa vatrogasnom opremom i tehnikom s kojom raspolažu dobrovoljna vatrogasna društva.

Nakon vatrogasne vježbe i analize vježbe domaćin DVD Čeglji organizira i zabavni program na otvorenom uz bogatu ponudu jela i pića, kao i tombolu, a za dobru zabavu pobrinut će se grupa HALLO BAND.

(DVD Čeglji)