°C 2

Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana

19.12.2017.

ivana

Članovi Kulturno-umjetničkog društva Sveta Jana u nedjelju su održali 37. godišnji koncert u prepunoj sali Društvenog doma u Gorici Svetojanskoj.

Na godišnjem koncertu koji je raspoložena publika pratila pljeskom otpočetka do kraja nastupile su mlađa i starija dječja folklorna skupina, odrasla folklorna skupina, mlađi i stariji tamburaški sastavi kao i gosti Kulturno-umjetničko društvo "Sloga" iz Đurđica kraj Bjelovara te Ljubica Nikolić s pjevačkom solo izvedbom.

-Također su se na kraju programa pridružili i članovi Udruge pjevača izvornih pjesama Sveta Jana. Nakon koncerta za sve nazočne priređen je prigodni domjenak, a svirkom su sve zajedničkim snagama zabavljali tamburaši i tamburašice iz Đurđica i Svete Jane-izvijestili su iz KUD-a.

 

(Izvor: Sveta Jana live)

Galerija slika

Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana Sve sekcije zaplesale na godišnjem koncertu KUD-a Sveta Jana