°C 2

Thompson u Klinči okupio na tisuće fanova: Donosimo djelić atmosfere sa stadiona 'Mladosti'

11.06.2019.

Petar Brnada

Marko Perković Thompson u subotu je na stadionu NK Mladosti u Klinča Selima održao veliki koncert kojim je raspametio više tisuća svojih fanova koji su u klinčaselski kraj pristigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta.

Hrvatske zastave, šalovi i šahovnice još su od ranih popodnevnih sati preplavili travnjak u Klinči, a  Thompson je za svoje vjerne fanove i ovog puta pripremio miks starih i novih pjesama kojima je oduševio sve okupljene.

U ionako vrućem i uzavrelom ljetnom ozračju 'zapalio' je tako Thompson klinčaselsku publiku svojim hitovima poput Geni kameni, Čavoglave, Lijepa li si, Moj dida i ja, Neka niko ne dira u moj mali dio svemira i brojnim drugima, a u Klinči je otkrio i da završava svoj novi studijski album koji bi trebao izaći krajem ove godine.

Kako je kazao, novi album sazdan je od njemu uvijek dragih i najbližih motiva, poput domoljubne, ljubavne, povijesne i životne tematike.

Prije koncerta Thompson je odao počast kod spomen-obilježja “Nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova” gdje su bile obitelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnici Udruge policije branitelja Jastrebarskog na čelu s predsjednikom Berislavom Gregorićem, saborski zastupnici i hrvatski generali, predstavnici vlasti iz Jastrebarskog, Klinča Sela, Pisarovine i Krašića, članovi moto-klubova, kulturno-umjetničkog društva Sveta Jana, Kuburaške udruge Okić i Svetojanske mažoretkinje.

Kako je bilo na koncertu pogledajte u videima u prilogu.