°C 8

U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca

27.11.2017.

majai

U subotu, 25. studenog, u Republici Hrvatskoj je, baš kao i u 10 drugih europskih zemalja, održana Noć kazališta. Manifestacija kojoj je misija promicanje profesionalnog i amaterskog kazališta, s ciljem njegovanja postojeće i stvaranja nove kazališne publike održana je i u Jastrebarskom.

Jaskansko je kazalište u svojem programu ponudilo vlastitu dječju predstavu "Najveća tajna" autorice i redateljice Daniele Bobinski koja je odigrana u jutarnjem terminu, dok je večernji termin bio rezerviran za amatersko kazalište Gaudeamus iz Zagreba i njihovu nagrađivanu predstavu "Doktor Wong" u režiji Rebecce Agić.Jaskanska publika odavno je prepoznala Noć kazališta koju pohodi svake godine, a iznimke nije bilo niti ove godine. U dječjoj predstavi, ali i razgledavanju kazališta uživala je najmlađa publika, dok je ona starija uživala u predstavi čija radnja se odvija na Badnjak i koja se odlično uklopila u predbožićno vrijeme u koje smo već zakoračili. Članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko iznimno su zadovoljni odazivom publike, ali i novom suradnjom koja je u Noći kazališta ostvarena s kazalištem koje djeluje u sklopu zagrebačkog Centra KNAP.

Na kraju valja istaknuti i da je samo dan nakon jaskanske Noći kazališta predstava "Najveća tajna" na oduševljenje najmlađe publike ponovno odigrana pod okriljem iste manifestacije, ali u Bjelovaru.

Galerija slika

U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca U Noći kazališta uživali i odrasli i djeca