°C 21

Udruga izvornih pjevača Sveta Jana: U nedjelju humanitarka za Luciju

05.04.2019.

Redakcija

U nedjelju, 7. travnja organizira se humanitarna akcija za liječenje bolesne djevojčice Lucije Seničić, koju organizira Udruga izvornih pjevača Sveta Jana. 

Vrijedne članice Udruge imale su radionice prigodnih uskrsnih dekoracija, te prodaju istih. Sav prikupljen novac doniraju za liječenje djevojčice Lucije koja je već otputovala na operaciju kralježnice u Švicarsku, a novac od prodaje i donacija bit će uplaćen na žiro račun Lucijinih roditelja.

-Organizirali smo već nekoliko radionica na kojoj izrađujemo uskršnje dekoracije koje ćemo prodavati u humanitarne svrhe ove nedjelje, ispred župne crkve u Svetoj Jani. Sav prikupljeni novac donirat ćemo za liječenje Lucije- kazala je predsjednica udruge Đurđica Falica.

Prodaja bit će u nedjelju, 7. i 14. travnja, poslije mise ispred župne crkve u Svetoj Jani. Na samu Cvjetnicu na štandu će biti maslinove grančice, domaći kolači i preostala dekoracija.

-Ovim putem pozivamo sve da se pridruže ovoj akciji i pomognu Luciji onoliko koliko mogu. Pokažimo da dobro nema granica, jer dobro se dobrim vraća-poručila je Đurđica.

Podsjetimo, 16-godišnja Lucija Senčić boluje od spinalne mišićne atrofije i za bolju kvalitetu života ta operacija joj je prijeko potrebna. Operaciju plaća HZZO ali pošto sa njom u pratnji idu i roditelji, obitelj moli za financijsku pomoć za put i boravak jer bi kao i svaki roditelj željeli biti uz svoju djevojčicu.

Galerija slika

Udruga izvornih pjevača Sveta Jana: U nedjelju humanitarka za Luciju Udruga izvornih pjevača Sveta Jana: U nedjelju humanitarka za Luciju Udruga izvornih pjevača Sveta Jana: U nedjelju humanitarka za Luciju Udruga izvornih pjevača Sveta Jana: U nedjelju humanitarka za Luciju Udruga izvornih pjevača Sveta Jana: U nedjelju humanitarka za Luciju Udruga izvornih pjevača Sveta Jana: U nedjelju humanitarka za Luciju