°C 15

Uključite se u humanitarnu akciju i pomozite bolesnoj djeci

01.12.2017.

majai

Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko poziva vas da se uključite u humanitarnu akciju kojom se u Jaski prikuplja hrana, higijenski proizvodi i odjeća za štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi – Gornja Bistra.

Ususret Božiću GDCK u građanima želi pobuditi blagdanski duh pa poziva sve koji mogu da se odazovu ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji za djecu koja se nalaze u Specijalnoj bolnici u Bistri. Skupljat će se hrana, odjeća i higijenski proizvodi.

Najpotrebnije među hranom su proizvodi poput Čokolina, Medolina, dječjih kašica, prirodnih voćnih sokova, meda, sušenog voća, čaja, Cedevite. Higijenske potrepštine koje možete donirati su pelene, dječje kupke i šamponi za kosu, vlažne maramice, tekući sapuni, omekšivač i deterdžent za rublje. Skupljat će se i odjeća, a najpotrebnije su dječje pidžamice te tetra pelene.

Prikupljanje potrebnih artikala već je počelo, a traje sve do utorka, 5. prosinca, svakim danom od 8 do 15 sati u prostorijama GDCK-a Jastrebarsko na adresi Vladka Mačeka 2.

Recimo DA Božiću i pomognimo najpotrebitijima za ljepše i veselije trenutke.

Galerija slika

Uključite se u humanitarnu akciju i pomozite bolesnoj djeci