°C 2

Uskoro radionice Crvenog križa, prijavite svoje mališane!

10.07.2018.

Maja Peranić

Ove godine Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko ponovo organizira ljetne kreativno-socijalizacijske radionice za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Radionice će početi u ponedjeljak, 23. srpnja i trajat će sve do 27. srpnja ove godine.

Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 9 do 10,30 sati u Centru za kulturu u Jastrebarskom, djeca mogu provesti dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći.

-Ciljevi ovog Programa su nadopuniti ponudu sadržaja za strukturirano i aktivno provođenje slobodnog vremena jaskanske djece i mladih, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine (podizanje samopoštovanja, poticanje tolerancije i prihvaćanje različitosti) te omogućiti djeci razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja – istaknuli su organizatori.

Radionice koje će biti organizirane su likovna i lutkarska radionica.

Za sve dodatne ili detaljne informacije možete kontaktirati GDCK Jastrebarsko na broj telefona 6283-363 ili na broj mobitela 098/631-021, a svoju djecu možete prijaviti na radionice i dolaskom u ured GDCK Jastrebarsko, V. Mačeka 2.

Galerija slika

Uskoro radionice Crvenog križa, prijavite svoje mališane!