°C 7

Vatrogasno natjecanje DVD Petrovine

26.06.2019.

Redakcija

Vatrogasci DVD-a Petrovina tradicionalno povodom blagdana Petrovo u subotu 29.06.2019. za posjetitelje pripremaju bogatu ponudu jela i pića.

Osim spomenutog, DVD Petrovina organizira vatrogasno natjecanje 9. KUP DVD-a Petrovina u nedjelju, 30. lipnja 2019. godine pod pokroviteljstvom  Župana Zagrebačke županije i Gradonačelnika Grada Jastrebarsko uz suorganizaciju Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko i Turističke zajednica grada Jastrebarsko.

Natjecanje se izvodi u kategorijama:  pomladak muški, pomladak ženski, mladež muška, mladež ženska, žene, muški A, muški B.

U 14.00 sati održat će se natjecanje za ekipe djece i mladeži, nešto kasnije u 16.30 sati bit će proglašenje rezultata za ekipe djece i mladeži.

U 17.00 sati održat će se natjecanje za ekipe odraslih, a u 19.30 sati održat će se Kulturno-umjetnički program.

Navečer, u 21.00 sati bit će proglašenje rezultata za ekipe odraslih.

U velikom šatoru od 19:30 sati u kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupaju Puhački orkestar HKUD Željezničar  iz Zagreba i Puhački  orkestar DVD-a Petrovina. Posjetitelje očekuje natjecateljski i kulturni program , bogata ponuda jela i pića  a za dobru zabavu od 18.00 sati zadužen je glazbeni sastav AVANGARD. 

 

Foto: DVD Petrovina