°C 9

Velik uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko: Antonia Juraj plasirala se na svjetsko natjecanje!

12.03.2018.

Maja Ivčić

Članica Baletnog studija Jastrebarsko, 11-godišnja Antonia Juraj nastupila je proteklog vikenda na prestižnom natjecanju Croatia Open Dance Star i osvojila visoko drugo mjesto te ostvarila plasman na svjetsko natjecanje World Dance Star 2018.

Riječ je o mladoj, iznimno talentiranoj balerini jaskanskog baletnog studija koja je na ovom plesnom natjecanju po prvi puta nastupila samostalno izvevši varijaciju "Aurora" iz 3. čina baleta "Trnoružica" (P.I.Čajkovski) pod vodstvom baletne pedagoginje Svetlane Lukić.Na natjecanju na kojem je nastupilo preko 2000 plesača i 500 plesnih grupa, Antonia je u svojoj kategoriji oduševila stručni žiri kojeg su činila renomirana imena hrvatskog i svjetskog plesnog miljea Almira Osmanović, Nora Mackh i Mariano Carlini.

- Svaka pohvala i čestitke Antoniji koja je bez greške izvela ovu vrlo tešku solo točku, velika je to stvar za nju, ali i za cijeli Baletni studio koji je ovom prilikom predstavljala-rekla nam je Svetlana Lukić i dodala:

-Treba naglasiti da je ovo zajednički uspjeh cijelog našeg Baletnog studija Jastrebarsko za koji se nadam da će biti dodatni stimulans za naše balerine da i dalje vrijedno rade i budu uspješne-rekla je Svetlana dodavši kako su u tijeku pripreme za daljnja natjecanja na kojima će se predstaviti jaskanske balerine.

11-godišnja Antonia svoju će točku izvesti na svjetskom plesnom natjecanju koje će se održati u Poreču od 23. do 27. svibnja.

Galerija slika

Velik uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko: Antonia Juraj plasirala se na svjetsko natjecanje! Velik uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko: Antonia Juraj plasirala se na svjetsko natjecanje! Velik uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko: Antonia Juraj plasirala se na svjetsko natjecanje! Velik uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko: Antonia Juraj plasirala se na svjetsko natjecanje!