°C 20

Više od 300 jaskanske djece uspješno završilo školu klizanja

11.01.2019.

Redakcija

Podjela stotinjak priznanja novopečenim klizačima označila je kraj ovogodišnje "Škole klizanja za djecu osnovnoškolskog uzrasta".

Tako je po završetku škole klizanja za školarce, Jaska bogatija za više od tristo malih klizača koji s veseljem svladavaju i naprednije klizačke tehnike. Naime, školu klizanja, krajem mjeseca prosinca, uspješno je završilo i više od 200 djece predškolskog uzrasta.

Škola klizanja te Škola hokeja koje provodi Društvo naša djeca Jastrebarsko u suradnji s Gradom Jastrebarsko, Turističkom zajednicom i Centrom za kulturu, već sedmu godinu zaredom svojim kvalitetnim programom privlače sve veći broj djece. Novost u ovogodišnjoj Školi klizanja je i Škola klizanja za odrasle koja se pokazala kao izvrstan sadržaj za sve one koji žele naučiti jednu vještinu više.

-Iznimno smo zadovoljni ovogodišnjom organizacijom i realizacijom Škole klizanja i Škole hokeja, a najviše nas veseli izvrstan odaziv djece. Bilježimo povećanje od 90 % u odnosu na prošlu godinu- poručila je organizatorica, Nikolina Ribarić, koja je ujedno i predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, te se pritom zahvalila svim učiteljima klizanja na predanom i stručnom radu.

Foto: Centar za kulturu Jastrebarsko