°C 25

Vrijeme je za Mačka u čizmama

12.10.2017.

majai

U sklopu projekta "Priča mi se priča" Teatar Poco Loco na pozornicu za jaskanske mališane donosi poznatu priču o Mačku u čizmama.

Ove subote povedite svoje najmlađe u kazalište. S početkom u 11 sati u Domu kulture nastupit će već dobro poznati Teatar Poco Loco s izvedbom bajke "Mačak u čizmama".

I ovu popularnu bajku o prevrtljivom i pametnom mačku glumci će mališanima ispričati na jedinstven način. Nova je to predstava u sklopu projekta "Priča mi se priča" jedinstvenog u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.

Teatar Poco Loco umjetnička je organizacija u kojoj rade i surađuju profesionalni glumci, glazbenici i redatelji, dramaturzi i dramski pedagozi. U godinu i pol dana postojanja gostovali su u vrtićima, dječjim domovima, školama i neuobičajenim prostorima za kazališnu izvedbu. Sudjeluju u projektu Ministarstva kulture Ruksak pun kulture. Nastupili su preko 150 puta, a njihove izvedbe pogledalo je više od 10.000 djece.