°C 4

Završila osma Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

29.07.2019.

Redakcija

U tjednu od 22. srpnja do 26. srpnja 2019.godine održana je 8. ljetna radionica za djecu u organizaciji GDCK Jastrebarsko.

Radionice su bile raznolike. Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 09:00 do 10:30 sati u Centru za kulturu u Jastrebarskom, djeca su provodila  dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći.

Ciljevi ovog Programa bili su nadopuniti ponudu sadržaja za aktivno provođenje slobodnog vremena  djece, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi  te  omogućiti razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja.

Sve što su male i vrijedne ruke izradile, ukrasile i napravile bit će izloženo na izložbi povodom Dana darivatelja krvi, a bit će objedinjeno zajedno sa uratcima sa Kreativne radionice održane tijekom ljetovanja djece u Kampu Crvenog križa u Selcu i Likovne kolonije koja se tradicionalno održava tijekom Jaskanskih vinskih svečanosti.

Ukupno je radionicama prisustvovalo 27 djece, a svako dijete je primilo i  diplomu za sudjelovanje. Radionice su bile organizirane kao likovna i kreativna radionica koju je vodila Martina Vojnović te lutkarsko-reciklirajuća radionica koju je vodila Danica Divjak.

- Male, ali vrijedne ruke cijeli tjedan su radile pod mentorstvom divnih voditeljica  te su  izradile prava mala remek dijela. Hvala svima.- izjavili su iz GDCK-a Jastrebarsko.

 

Foto: GDCK Jastrebarsko