°C 2

Županija: Za kulturne programe 3,2 milijuna kuna

16.03.2018.

Redakcija

U sklopu poticanja razvoja kulturnih programa Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

Za tu namjenu proračunom je osigurano 3,2 milijuna kuna, a prijave programa zaprimaju se do 5. travnja.

Sredstva će se dodjeljivati za knjižničnu, izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, zatim za zaštitu kulturnih dobara, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi.

Pravo predlaganja programa imaju svi samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanje kulturnih dobara i arheološke baštine.

Iz Županije poručuju da se prijedlozi projekata/programa dostavljaju isključivo na propisanim obrascima i putem linka koji se zajedno s Uputama za prijavitelje nalaze na web stranicama Zagrebačke županije.

Prijave je potrebno poslati na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu kulturu, šport i tehničku kulturu, Ulica grada Vukovara 72/V, p.p. 974, 10 000 Zagreb s naznakom „Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2018.“ ili dostaviti osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 01/6009-417.