°C 10

Andrej Krlin novi predsjednik GO HDZ-a Jastrebarsko

18.06.2018.

Maja Ivčić

Gradska organizacija HDZ-a Jastrebarsko jučer je provela unutarstranačke izbore za predsjednika Gradske organizacije, prema načelu jedan član jedan glas.

Prema neslužbenim rezultatima (čeka se potvrda Županijskog izbornog povjerenstva, op.a) novom predsjedniku Gradske organizacije HDZ-a Jastrebarskom, mladom pravniku Andreju Krlinu, aktualnom vijećniku HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Jastrebarsko povjerenje su ukazala 142 člana HDZ-a koja su izašla na biralište uz jedan nevažeći listić. On je bio i jedini kandidat za ovu funkciju.-Nakon provedenih izbora za predsjednika Gradske organizacije proces konsolidacije stranke nastavlja se Izbornom skupštinom Gradske organizacije koja će se održati u skladu sa Statutom stranke. Cilj cijelog procesa je reanimacija članova i dužnosnika koji će svojim radom, znanjem i kompetencijama ponovo vratiti Gradsku organizaciju HDZ-a Jastrebarsko u prvi plan jaskanske političke scene. Izborom novog predsjednika HDZ u Jastrebarskom kreće u novi zamah, modernizaciju uz puno uvažavanje tradicionalnih domoljubnih i demokratskih vrijednosti – priopćili su iz jaskanskog HDZ-a nakon izbora.U kratkom obraćanju članovima, Andrej Krlin se zahvalio na ukazanom povjerenju, te pozvao sve članove na konstruktivan rad i doprinos razvoju i jačanju Hrvatske demokratske zajednice, grada Jastrebarskog i društva u cjelini.

-Zahvaljujem se svim članovima na povjerenju, ali ujedno i odgovornosti koja mi je ukazana. Pred nama je zahtjevan posao jačanja i konsolidacije Gradske organizacije HDZ-a Grada Jastrebarsko, na dobrobit svih naših sugrađanki i sugrađana. Da bismo to ostvarili i vratili Gradsku organizaciju HDZ-a u prvi plan jaskanske političke scene potreban je i dragocjen doprinos svakog pojedinog člana, stoga sve članove pozivam na zajednički i konstruktivni rad radi ostvarenja zadanih ciljeva – kazao je Krlin.