°C 12

Devet vozača kažnjeno u vikend akciji, muškarac (61) napuhao 1,84 promila

03.02.2020.

Redakcija

Jaskanska policija u danima vikenda provodila je akciju pojačanog nadzora prometa, kojom prilikom je utvrđeno 5 prekršaja brzine, 2 prekršaja vožnje vozača pod utjecajem alkohola te 2 ostala prekršaja.

U petak u 10 sati u Klinča Selima dogodila se prometna nesreća, sudar dvaju osobnih vozila kojom prilikom su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede.

Zaprimljena je dojava o prijevari od strane nepoznate osobe, koja po uplati određenog iznosa novca od stran muškarca (82) do današnjeg dana nije obavila ugovorene radove. Daljnji rad se nastavlja.

Policijski službenici su u mjestu Velika Jamnička zatekli muškarca (43) koji je sa teretnim vozilom prevozio metalni otpad, a ne posjeduje odobrenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode za skupljanje otpada. Podnijeta obavijest o počinjenom prekršaju. 

Prometna nesreća dogodila se u mjestu Gornja Reka, gdje je došlo do slijetanja vozila s ceste, nakon čega se vozač udaljio u nepoznato.

U nedjelju, u 22:05 sati policijski službenici PP Jastrebarsko u gradu Jastrebarskom prilikom nadzora prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao vozač (61) pod utjecajem alkohola (1,84g/kg). Isti priveden u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otrežnjenja. Slijedi Optužni prijedlog.  

foto: Ilustracija/Pixabay