°C 23

FOTO: Vatrogasci imali pune ruke posla

07.08.2017.

Igor

Tijekom jučerašnjeg dana na području Jastrebarskog zabilježene su dvije vatrogasne intervencije. 

Prvo je oko podneva zaprimljena dojava o izlijetanju osobnog automobila u Jastrebarskom u ulici Bana Josipa Jelačića prilikom koje je dojavljeno o curenju plina iz vozila koje je sudjelovalo u nesreći. Odmah po dojavi na intervenciju je izašla središnja vatrogasna postrojba DVD-a Jastrebarsko s dva vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije izvršeno je određivanje opasne zone zbog opasnosti od eksplozije i označavanje sigurnosne zone, preventivno je razvučen 1 mlaz s mlaznicom za srednje tešku pjenu te je postavljen aparat za početno gašenje požara. 

Druga intervencija zabilježena je u kasnim večernjim satima kada je zaprimljena dojava o požaru drvene vikend kuće u Celinama. Do požara je vjerojatno došlo uslijed udara groma. Odmah po dojavi na intervenciju su izašle vatrogasne postrojbe DVD-a Petrovina i DVD-a Sveta Jana koje su požar ugasile nakon dva sata. (FOTO: Vatrogasna zajednica Grada Jastrebarsko)

Galerija slika

FOTO: Vatrogasci imali pune ruke posla FOTO: Vatrogasci imali pune ruke posla FOTO: Vatrogasci imali pune ruke posla FOTO: Vatrogasci imali pune ruke posla