°C 21

Gorjela kuća u Vukšin Šipku, vlasniku pozlilo!

28.11.2017.

majai

Sinoć oko 22 sata buknuo je požar na obiteljskoj kući u Vukšin Šipku. Vatra je zahvatila nekoliko prostorija i krovište, a stavljena je pod nadzor oko ponoći te potpuno ugašena oko 1 sat. Požar je gasilo više vatrogasnih postrojbi, a doznajemo kako je intervenirala i hitna pomoć jer je vlasniku kuće pozlilo.

Na intervenciju su po dojavi odmah krenula središnja vatrogasna postrojba DVD-a Jastrebarsko s 13 vatrogasca i 3 vatrogasna vozila.

-Dolaskom na mjesto intervencije vatrogasci su zatekli požar obiteljske kuće koji je bio zahvatio kotlovnicu, nekoliko prostorija i potkrovlje. Požar je lokaliziran pola sata nakon ponoći, a u potpunosti je ugašen u 1 sat iza ponoći – izvijestili su iz Vatrogasne zajednice.Požar je gasilo i 5 pripadnika DVD-a Vukšin Šipak, a u pomoć su pristigli i vatrogasci DVD-a Domagović s vatrogasnim vozilom i dodatnim aparatima za zaštitu dišnih organa za vatrogasce na terenu.

Djelatnici HEP-a isključili su električnu energiju kako bi osigurali vatrogasce prilikom gašenja požara, a stigla je i policija koja će danas obaviti očevid i utvrditi zbog čega je došlo do ovog požara.

50-godišnjem vlasniku sinoć je pozlilo pa je na teren pristigla i hitna pomoć.

(foto: Vatrogasna zajednica grada Jastrebarskog)