°C 2

HDZ Jaska: Izbori u lipnju, krenulo prikupljanje kandidatura

16.05.2018.

Maja Ivčić

Temeljem odluke Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a Grada Jastrebarsko izvanredni prijevremeni izbori za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Jastrebarsko održat će se u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine.

-Izbori će se u skladu sa Statutom HDZ-a i Propisnikom o provođenju unutarstranačkih izbora i izboru tijela i dužnosnika HDZ-a provoditi po načelu jedan član, jedan glas što znači da će glasovanju moći pristupiti svi evidentirani članovi Gradske organizacije HDZ-a Grada Jastrebarsko – istaknuli su iz HDZ-a.

Kandidatura se podnosi Gradskom izbornom povjerenstvu GO HDZ-a Grada Jastrebarsko na obrascu kandidature uz koji je potrebno priložiti popis podrške 3% evidentiranih članova.
Obrasci se mogu preuzeti ovdje i ovdje, a mogu se i zatražiti na e-mail adresi: gip.hdzjastrebarsko@gmail.com

Krajnji rok za predaju kandidatura je 1. lipanj 2018. godine.

-Kandidature se mogu predati osobno Gradskom izbornom povjerenstvu GO HDZ-a Grada Jastrebarsko dana 1. lipnja 2018. godine u stranačkim prostorijama GO HDZ-a Grada Jastrebarsko od 18 – 20 sati ili na drugi dokaziv način unutar navedenog roka-priopćili su iz HDZ-a Jastrebarsko.

Sve ostale informacije vezano uz provedbu izbora ili uz zahtjev za uvid u bazu članstva radi prikupljanja potpisa mogu se zatražiti od Gradskog izbornog povjerenstva GO HDZ-a Grada Jastrebarsko na broj mobitela 099/766-9379 ili na e-mail adresu gip.hdzjastrebarsko@gmail.com.