°C 4

Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red?

11.09.2018.

Maja Peranić

Mještani naselja Vukšin Šipak već dugi niz godina strahuju prelazeći opasan derutni most prema poljima. O njihovom problemu pisali smo godinu i pol dana (ovdje), a na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća na taj je problem podsjetio i vijećnik Nedjeljko Bujan (SDP).

-Ostaje jedan nerješiv problem, a to je most koji je u totalno lošem stanju i mislim da nam ne trebalo problema kakvih smo imali u Gucima da je čovjek poginuo na takvom jednom mostu. To bi bilo pitanje za gradonačelnika, ima li u nekoj kraćoj budućnosti plan za rješavanje tog problema? – pitao je vijećnik Bujan.

Gradonačelnik je odgovorio kako se trenutno intenzivno radi na pripremi Prijedloga izmjena i dopuna proračuna za ovu godinu te se sanacija tog mosta pokušava u njega uvrstiti. Da tako i bude, bila bi to izvrsna vijest za tamošnje stanovništvo.

-Neću prejudicirati, ali želim učiniti sve da ove godine taj most saniramo jer zaista je opasan – kazao je gradonačelnik dodavši kako na području Jastrebarskog ima još mostova koje treba sanirati.

(foto: arhiva JASKAdanas)

 

Galerija slika

Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red? Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red? Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red? Hoće li most u Vukšin Šipku napokon doći na red?