°C 5

HZZ: U Jaski otvoreno desetak radnih mjesta

22.01.2018.

majai

Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Jaski je, zaključno s današnjim danom, otvoreno 14 radnih mjesta. Traže se prodavači, konobari, pekari, pomoćni radnici, a od visokih stručnih sprema – profesori u srednjoj i osnovnoj školi.

Oglasa za posao na Zavodu za zapošljavanje ovih dana nije mnogo, barem što se tiče Jastrebarskog. Otvoreno je tek 14 radnih mjesta, najviše se traže prodavači i pomoćni radnici, a zapošljavaju i Srednja škola Jastrebarsko i Osnovna škola "Ljubo Babić".

Inter Saga d.o.o. traži radnika ili radnicu u veleprodaji tekstila i to na određeno vrijeme. Dovoljno je trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, struka nije određena već se traže osobe koje su motivirane za rad u proizvodnji i prodaji tekstilne robe.

Slični uvjeti propisani su i oglasom za posao koji je raspisao Foto atelier "Jaska" koji traži radnika za rad na pultu s korisnicima i drugih poslova u foto studiju. Potrebno je i osnovno znanje rada na računalu te u programima "photoshop" i "corel", a poželjno je da je osoba fotograf ili grafičar, no nije presudno.

Traže se i radnici u pečenjari te u pekari u Jastrebarskom i Draganiću. Pekarnica "Putnik" traži radnika i pekara ili pekaricu, također pekarnica "Mimar", a fast food "DO-MI" u Jaski traži osobu koja bi pripremala hranu.

Otvorena su i radna mjesta njegovatelja, zaštitara u Lidlu, radnika na eko farmi koza u Cvetkoviću.

Od poslova za koje je potrebna viša ili visoka stručna sprema Velinac d.o.o traži referenta logistike, Stanić beverages d.o.o. traži tehnologa, a srednja i osnovna škola traže nastavnike matematike odnosno ekonomskih predmeta.

U Osnovnoj školi "Ljubo Babić" otvoreno je radno mjesto učitelja matematike i to na određeno vrijeme radi zamjene. Srednja škola Jastrebarsko traži pak nastavnika stručnih predmeta ekonomije i trgovine te je također riječ o zamjeni, poslu na određeno vrijeme.

Sve detalje o ovim oglasima za posao možete pronaći ovdje.

(mi)