°C 23

Jaskanci dio akcije "Iznajmljivači sa srcem"

09.08.2017.

Igor

’Iznajmljivači sa srcem’ je humanitarna akcija čiji su članovi roditelji djece s problemima u razvoju te iznajmljivači i domaćini koji su voljni pokloniti svoj prostor ili nekoliko dana noćenja obiteljima djece s poteškoćama, u vrijeme kada su njihovi kapaciteti prazni.

Ovoj hvale vrijednoj akciji pridružio se i smještajni objekt s područja Jastrebarskog - Kuća za odmor Bajka - Fairytale koja je omogućila prostor za proslavu rođendana malenoj Loreni. Kuća za odmor Bajka otvorena je 2015.g. i od tada kontinuirano radi na privlačenju turista te na unaprjeđenju uvjeta njihova boravka.

Turistička zajednica grada Jastrebarskog podržala je akciju i Lorenu iznenadila malim rođendanskim poklonom. Također, Zajednica je za svu prisutnu djecu organizirala je dječji animatorski program i oslikavanje lica kako bi slavlje bilo što veselije.

-Cilj ove akcije je pokrenuti val dobrih namjera te staviti mališanima osmijeh na lice pa se nadamo da će se sve više domaćina s područja Jastrebarskog otvoriti svoja vrata roditeljima i djeci s posebnim potrebama. Sigurni smo da će ova priča razveseliti mnogo malih srca- poručili su iz Turističke zajednice Jastrebarsko.