°C 24

Klinča Sela: Prijavite zapuštene parcele

11.06.2018.

Redakcija

U Klinča Selima se radi na uklanjanju korova sa zapuštenih parcela. Komunalni redar Općine, Zlatko Širanović, ovih je dana krenuo u obilazak terena s ciljem uklanjanja višegodišnjih korova s građevinskih parcela u naseljenim mjestima, a pozivaju se i mještani da prijave zapuštene prostore.

Iz Općine doznajemo kako je poslano dvadesetak Opomena za čišćenje višegodišnjih zapuštenih terena od kojih je i većina uklonjena.

-Kako se u većini slučajeva radi o zapuštenim parcelama kod kojih su neriješeni imovinsko pravni odnosi, mole se stanovnici Općine Klinča Sela da se uključe u navedenu akciju s prijavama o zapuštenim parcelama te prijave sve vlasnike, posjednike ili nasljednike navedenog kako bi što kvalitetnije doveli akciju do željenog cilja – stoji u priopćenju Općine Klinča Sela.

Svoje prijave o navedenom problemu kao o svim drugim komunalnim nepravilnostima na terenu možete podnijeti svakog radnog dana od 7 – 15 sati osobnim dolaskom u službene prostorije ili na broj telefona 01/6289-899, 098/9814-143, e-mail: zlatko.siranovic@klinca-sela.hr gdje će komunalni redar zaprimiti vašu prijavu, a o istom izvršiti obilazak i zakonom propisane mjere.