°C 21

Klinča Sela: Provalio u garažu i ukrao gume

18.03.2019.

Redakcija

Prilikom policijske akcije "Nadzor vozila i vozača"u petak, 15. ožujka, u mjestu Donji Desinec zaustavljen je 23-godišnjak koji je vozio pod utjecajem alkohola.

-Policijski službenici PP Jastrebarsko u mjestu Donji Desinec prilikom nadzora prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao dvadesettrogodišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,37 g/kg) i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Isti priveden u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otrežnjenja. Slijedi Optužni prijedlog- kazali su iz PP Jastrebarsko.

U nedjelju su policijski službenici imali nekoliko intervencija na području Jaske, pa su tako ranom zorom u 5 sati zaprimili dojavu o krađi goriva u Donjem Desincu.

Naime, riječ je o krađi goriva iz spremnika parkiranog teretnog vozila na parkiralištu koje je u sklopu autoceste u Donjem Desincu.

- Izvršen je pregled mjesta događaja, a daljnji rad se nastavlja-priopćili su iz PP Jastrebarsko.

Još jedna krađa izvršena je u Klinča Selu, gdje je nepoznati počinitelj ušao u garažu, te ukrao gume s vozila. Daljnji rad se nastavlja.

U mjestu Gorica Svetojanska u popodnevnim satima izbio je požar dimnjaka na obiteljskoj kući.

-Požar je ugašen od strane pripadnika DVD-a Sveta Jana, dok prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta-kazali su iz PP Jastrebarsko.