°C 12

Klinča Sela: U 2 sata iza ponoći provala u bankomat

25.02.2020.

Redakcija

Jučer je jaskanska policija u 7 sati zaprimila dojavu o provali u trgovinu u mjestu Volavje, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u objekt. Izvršen pregled mjesta događaja, daljnji rad se nastavlja.

U 16 sati zaprimljena je dojava o krađi mobitela ostavljenog na sjedalu u vlaku na relaciji Zagreb-Zdenčina. Daljnji rad se nastavlja. 

U 18:45 sati policijski službenici su u mjestu Donja Zdenčina prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo gdje je kod tridesetogodišnji vozača pronađena opojna droga. Isti priveden u PP Jastrebarsko, slijedi Optužni prijedlog.  

U 02:20 sati zaprimljena je dojava o provali u bankomat u mjestu Klinča Sela, obavljen očevid, daljnji rad se nastavlja.

Policijski službenici PP Jastrebarsko izvršili su kriminalističko istraživanje nad dvadesettrogodišnjim, dvadestogodišnjim, dvadesetsedmogodišnjim i dvadesetogodišnjim muškarcu radi osnovane sumnje da su isti počinili kazneno djelo provale u obiteljsku kuću od 16.02.2020. godine u Donjoj Zdenčini. Protiv istih podnijeta Kaznena prijava.

foto: Ilustracija