°C 11

Kod Pisarovine poginuo 25-godišnjak

21.06.2018.

Maja Ivčić

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se jučer oko 19 sati dogodila u Bregani Pisarovinskoj.

Policija je izvijestila kako su u nesreći sudjelovala dva osobna vozila, a vozač jednog od njih, 25-godišnjak, od zadobivenih je ozljeda preminuo.

- Jučer u 19,20 sati dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom u mjestu Bregana Pisarovinska, gdje je došlo do prometne nesreće između dva osobna vozila. Prilikom nesreće na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminuo je 25-godišnji vozač, a dok su 37-godišnji vozač i 25-godišnja putnica zadobili tjelesne ozljede – izvijestila je jaskanska policija.

Intervenirali su i vatrogasci, a zbog nesreće je bio prekinut promet ŽC Velika Jamnička-Kupinečki Kraljevec.

Očevidom koji je provela policija utvrđeno je da je 25-godišnjak vozilom prešao u suprotni trak ceste.

-25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane karlovačkih registarski oznaka južnom kolničkom trakom u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom 300m zapadnije kod kućnog broja 1, u desnom zavoju, prešao je u traku za vozila iz suprotnog smjera, te naletio na prednji dio osobnog automobila marke Opel Signum kojim je upravljao 36-godišnjak-izvijestila je PU zagrebačka.