°C 8

Policija će u noćnim satima nadzirati promet

14.06.2018.

Maja Ivčić

Policijska uprava zagrebačka najavila je novu akciju pojačanog nadzora prometa koja će se odvijati tijekom nadolazećeg vikenda. Akcija će se provoditi i na jaskanskom području i to u noćnim satima od sutra pa sve do nedjelje. Budite oprezni u prometu.

Na području PU zagrebačke, u noćnim satima od 15. do 17. lipnja, pojačano će se nadzirati vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nepridržavanje ograničenja brzine te ostali prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa, a u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja.

-Alkotestirat će se  svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati utvrđeni prekršaji: nepropisnog kretanja kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja, prekršaja vozača prema pješacima, nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima, nepropisne uporabe mobitela u vožnji i drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća-izvijestili su iz PU zagrebačke.