°C 14

Policijsko izvješće: Droga, oružje i smrtni slučaj

01.12.2017.

majai

U samo dva dana jaskanska policija zbog droge je privela čak dvojicu mladića. Nakon što je s marihuanom uhvaćen jedan 20-godišnjak u Desincu, jučer je policija zatekla još jednog 20-godišnjaka u Jastrebarskom kod kojeg je također pronašla tu opojnu drogu.

-U 10,35 sati policijski službenici su u gradu Jastrebarskom zatekli 20-godišnjeg muškarca u vozilu, kod kojeg je pronađena opojna droga (marihuana). Isti priveden u PP Jastrebarsko, slijedi Optužni prijedlog – izvijestili su iz policije.

50-godišnjak pronađen mrtav

U kući u Jastrebarskom 50-godišnjak je jučer pronađen mrtav. Policija je pozvana u 16,15 sati te je na mjesto događaja izašao mrtvozornik koji nije uočio tragove nasilne smrti. Tijelo muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

Predao oružje

Automatsku pušku i više komada ratnog streljiva predao je dobrovoljno u PP Jastrebarsko jedan građanin. Iz policije ističu kako i dalje traje akcija predavanja oružja bez sankcija.

-Napominjemo da se i nadalje provodi akcija „Manje oružja, manje tragedije“, gdje građani mogu bez ikakve sankcije dragovoljno predati razna minskoeksplozivna sredstva, oružje i dr. Policijsko postaji Jastrebarsko – izvijestili su.