°C 10

Policijsko izvješće: Krađe, tučnjava, prometne i napad psa na ženu

04.12.2017.

majai

Iscrpno policijsko izvješće od proteklog vikenda stiglo je iz Policijske postaje Jastrebarsko. Bio je to buran vikend za jaskanske policajce koji su pozvani zbog više slučajeva.

U petak je iz dva teretna vozila ukradeno gorivo. Vozila su bila parkirana na parkiralištu benzinske postaje Donji Desinec koja se nalazi u sklopu autoceste. Policija je pregledala mjesto događaja i nastavlja s radom.

Krađa se dogodila i u mjestu Miladini. Policija je izvijestila kako je pokraden 65-godišnji muškarac. Radi se na slučaju.

Tučnjava u Čegljima

Tučnjava između dvojice muškarca izbila je u Čegljima u noći sa subote na nedjelju. Oko 4 sata ujutro pozvana je policija koja je izvijestila da je 26-godišnji muškarac fizički napao 25-godišnjaka. Utvrđeno je da je za 26-godišnjakom raspisana potraga te protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Policija je zaprimila i dojavu iz Vlaškovca gdje je 55-godišnji muškarac sjekirom oštetio automobil 62-godišnje žene.

Pas ogrebao ženu

Pas bez nadzora vlasnika u petak je ogrebao 28-godišnjakinju u Jastrebarskom. Intervenirala je i veterinarska stanica, a protiv vlasnika psa podnijeto je izvješće o prekršaju.

Skrivili nesreću pa pobjegli

Dvije prometne nesreće dogodile su se u petak. Oko 14 sati 52-godišnjak je u Jastrebarskom automobilom udario u parkirano osobno vozilo nakon čega se udaljio, ali ga je policija kasnije pronašla te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola i to 1,66 promila. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Slična se nesreća dogodila i nešto ranije istog dana. Nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom te prilikom nepropisnog kretanja udario u drugi automobil pa se udaljio. Policija je i njega kasnije pronašla na adresi stanovanja.

U obje nesreće nastala je materijalna šteta na vozilima.