°C 14

Policijsko izvješće: Tri nesreće, provala i krađa

12.06.2017.

majai

Policijski vikend iza nas obilježile su tri prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih, ali su nastale materijalne štete na vozilima. Dogodila se još i jedna provala u vozilo, pokušaj krađe goriva iz vozila te oštećenje polubranika, a u Kupincu je izbio i požar.

U Novakima Petrovinskim 61-godišnji vozač upravljao je osobnim vozilom, te uslijed ne držanja potrebitog razmaka udario u drugo osobno vozilo kojim je upravljao 31-godišnji vozač. Nesreća se dogodila u petak.

U subotu su se dogodile dvije nesreće i tu u Krašiću i Jastrebarskom. U Krašiću je 74-godišnja vozačica upravljala osobnim vozilom, te uslijed nepropisnog uključivanja u promet udarila u drugo osobno vozilo kojim je upravljala 43-godišnja vozačica.

Sudar u Jaski skrivio je 63-godišnji vozač koji je uslijed nepropisne vožnje unazad udario u drugo osobno vozilo kojim je upravljao 54-godišnji vozač.

Provalili u automobil

Jučer je policija pozvana u Lučelnicu gdje se dogodila provala u osobni automobil koji je bio parkiran na mjesnom parkiralištu. Policija radi na slučaju.

Jutros oko 4 sata policiji je prijavljen pokušaj krađe goriva iz parkiranog teretnog vozila u mjestu Breznik Plešivički. Daljnji rad se nastavlja.

Zaprimljena je još i dojava o oštećenju polubranika kod pruge u Donjoj Zdenčini te požar suhe trava i niskog raslinja u Kupincu. Ugasili su ga vatrogasci DVD-a Kupinec. Nije bilo štete.