°C 16

Požar progutao kuću u Plešivici, nastradao 68-godišnji vlasnik

10.04.2019.

Petar Brnada

U Plešivici je u utorak popodne iz zasada neutvrđenog razloga izbio požar kuće u kojemu je ozlijeđen 68-godišnji vlasnik.

Kako su kazali iz Vatrogasne zajednice Jastrebarsko, dojavu o požaru zaprimili su oko 15:10 sati nakon čega je na teren izašla vatrogasna postrojba DVD-a Plešivica sa 14 vatrogasaca i tri vozila te vatrogasna postrojba DVD-a Jastrebarsko sa osam vatrogasaca i dva vozila.

-Na intervenciju iz VZG Jastrebarsko stigli su i zapovjednik Vedran Boričević i tajnik Goran Dikšić. Požar je ubrzo lokaliziran, ali je prouzročena velika materijalna šteta i ozlijeđena je jedna osoba- priopćili su iz VZG-a.

Iz Policijske uprave zagrebačke izvijestili su da će se očevid obaviti danas no pretpostavljaju da je požar najvjerojatnije izbio zbog nekog od potrošača, odnosno aparata na struju.

Liječnička pomoć ozlijeđenom 68-godišnjem vlasniku kuće pružena je u Klinici za traumatologiju.

Foto: VZG Jastrebarsko

Galerija slika

Požar progutao kuću u Plešivici, nastradao 68-godišnji vlasnik Požar progutao kuću u Plešivici, nastradao 68-godišnji vlasnik Požar progutao kuću u Plešivici, nastradao 68-godišnji vlasnik Požar progutao kuću u Plešivici, nastradao 68-godišnji vlasnik Požar progutao kuću u Plešivici, nastradao 68-godišnji vlasnik