°C 25

Teška prometna nesreća u Gornjoj Zdenčini

06.08.2018.

Redakcija

U Gornjoj Zdenčini je u petak, 3. kolovoza, došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe lakše, a jedna osoba teško ozlijeđena.

Kako doznajemo od policije, 32-godišnji državljanin Poljske je upravljajući BMW-om kroz Gornju Zdenčinu Ulicom Hrvatske državnosti izlaskom iz desnog zavoja prešao na suprotnu stranu te naletio na osobno vozilo također marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak.

Vozač i dvoje putnika, dijete i 33-godišnjakinja, iz automobila poljskih nacionalnih oznaka lakše su ozlijeđeni, a dok je vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Sestre Milosrdnice- izvijestili su iz policije.

U petak je i u gradu Jastrebarsko zabilježena jedna prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila no na sreću ozlijeđenih nije bilo već je nastala samo materijalna šteta.

Do prometne nesreće došlo je i u subotu u mjestu Pisarovina gdje su se sudarila dva osobna vozila prilikom čega su jedan vozač i jedan putnik iz vozila zadobili tjelesne ozljede, izvijestila je policija.