°C 5

Tražite posao? U Jaski pedesetak radnih mjesta

27.07.2017.

majai

Na burzi rada, prema podacima HZZ-a, u lipnju je bilo 295 nezaposlenih Jaskanaca. Zaključno s današnjim danom u našem je gradu otvoreno pedesetak radnih mjesta. Najviše radnika traži se u drvnoj industriji, na području šumarstva i u automehaničarskim obrtima.

Čak 14 djelatnika traži obrt za šumarske usluge trgovinu i prijevoz – FOREST. Zbog novootvorenih poslova na puno radno vrijeme i na neodređeno obrt traži 10 radnika za rad s motornom pilom. Dovoljna je završena srednja škola te je poželjna osposobljenost rukovanja motornom pilom, no iskustvo se može steći i kroz rad, navodi se u oglasu. Osim radnika za rad s motornom pilom, FOREST traži dva djelatnika u proizvodnji ogrjevnog drva te dvoje za slaganje drva na palete. Radnici za oba posla zapošljavaju se na određeno vrijeme.

VIBROBETON d.o.o za proizvodnju, građenje i projektiranje traži deset radnika. Traže se armirači, betonirci, tesari, pomoćni radnici, te radnici za rukovanje kranom u proizvodnji betonskih proizvoda u pogonu. Poslovi su na određeno vrijeme.

Autolakirera, autolimara i automehaničara zapošljava AUTO FENIKS d.o.o. Radno iskustvo nije potrebno, a posao je na neodređeno vrijeme.

Radno mjesto otvoreno je i u gradskoj tvrtki Vode Jastrebarsko d.o.o. koja traži na neodređeno vrijeme referenta obračuna i naplate. Potrebno je četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i 3 godine radnog iskustva.

Fakultetski obrazovane stručnjake zapošljava Hrvatski šumarski institut u Jastrebarskom koji traži znanstvene savjetnike i suradnike iz područja šumarstva i biotehničkih znanosti.

Pregled svih otvorenih oglasa možete pronaći ovdje.