°C 11

U danima vikenda pet prometnih nesreća, čak tri s odbjeglim krivcima

17.02.2020.

Redakcija

Jaskanska policija u danima provodila je akciju pojačanog nadzora vozila i vozača, kojom prilikom je utvrđeno četiri  prekršaja brzine, te četiri ostala prekršaja.

U petak je zaprimljena dojava o požaru drvene građe u krugu poduzeća u mjestu Kupinec.  Požar ugašen od strane pripadnika DVD Kupinec. Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je nastala materijalna šteta.  

Istog dana, u večernjim satima dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama u mjestu Izimje, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila kojom prilikom je jedan sudionik zadobilo tjelesne ozljede.   

U subotu je zaprimljena dojava o oštećenju parkiranog vozila u gradu Jastrebarsko. Izvršen pregled mjesta događaja.

Navečer, u 22:15 sati dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, nakon čega se jedan od sudionika udaljio, a isti je naknadno pronađen.  

U nedjelju su policijski službenici u mjestu Donja Zdenčina prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo gdje je kod tridesetdevetogodišnjeg vozača (39),  te putnika (51), (27) i (41) godine starosti pronađena droga. Iz policije nisu izvijestili koja i u kojoj količini. -Isti privedeni u PP Jastrebarsko, slijedi Optužni prijedlog-, kratko su kazali.

Prometna nesreća dogodila se i u mjestu Klinča Sela, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja.  

Zaprimljena je dojava o krađi novca i raznih predmeta iz obiteljske kuće u mjestu Donja Zdenčina. Daljnji rad se nastavlja.

Dogodila se još jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom u mjestu Donja Zdenčina, gdje je došlo do slijetanja teretnog vozila sa ceste, nakon čega se isto udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja. 

U ponedjeljak, sat vremena nakon ponoći dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama u mjestu Donja Zdenčina, gdje je došlo do slijetanja motocikla sa ceste, kojom prilikom je vozač zadobio tjelesne ozljede.