°C 10

Vijeće Turističke zajednice održalo sjednicu

02.11.2017.

majai

U utorak, 31. listopada u Gradskoj vijećnici u Jastrebarskom održana je 11. sjednica Vijeća Turističke zajednice.

Sjednici su nazočili članovi Vijeća, zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar te direktorica turističkog ureda TZG Jastrebarskog, Ivana Herceg.

Na sjednici je jednoglasno usvojeno Kvartalno izvješće o radu TZG Jastrebarskog (srpanj-rujan) te je usvojen Program rada s financijskim planom za 2018. godinu.

Turistička zajednica grada Jastrebarskog će i u 2018. godini aktivno raditi na promociji Jastrebarskog kao destinacije, ali i promociji svih kulturnih, športskih, gospodarstvenih i umjetničkih priredbi koje pridonose obogaćivanju turističke ponude Jastrebarskog i okolice.

Također, na sjednici je predstavljen i ERASMUS+ projekt E.A.S.T – Environment, Activities, Studies and Exchanges u kojem je TZGJ partner i za čije su provođenje dobivena sredstva u 100%-tnom iznosu. Cilj navedenog projekta je jačanje profesionalnog razvoja aktivnih mladih ljudi u području zaštite okoliša i održivog razvoja. Projekt uključuje partnere iz zemalja EU: Italija, Rumunjska, Velika Britanija i Malta. Turistička zajednica grada Jastrebarskog ovim projektom predstavlja cijelu Hrvatsku.

(izvor: TZGJ)