°C 24

Vikend obilježile krađe, provale, požar dimnjaka..

03.12.2018.

Vana Pocrnjić

Proteklog vikenda jaskanska policija imala je posla na području Grada. Dogodilo se nekoliko provala u kuće, požar dimnjaka, krađa benzina.

U subotu, 1. prosinca u jutarnjim satima dogodila se provala u mjestu Vukšin Šipak. Jaskanska policija je zaprimila dojavu o provali u obiteljsku kuću, a daljini rad se nastavlja.  U mjestu Orešje Okićko također se u subotu dogodila provala u vikend kuću, a policija još otkriva detalje provale.

U Donjem Desincu u subotu dogodila se krađa goriva. Kako doznajemo od policije, nepoznati počinitelj ukrao je gorivo iz spremnika na parkiralištu koji je u sklopu autoceste u Donjem Desincu, te je nastala materijalna šteta.

U mjestu Goli Vrh, jaskanska je policija zaprimila dojavu o nesreći. Naime, osobni automobil naletio je na srnu, te je nastala materijalna šteta.

U večernjim satima u nedjelju, 2. prosinca, u Donjoj Kupčini zapalio se dimnjak. Na mjesto događaja izašli pripadnici DVD Donja Kupčina. Nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.