°C 24

Vozio pod zabranom i sa skoro 3 promila

19.06.2017.

majai

Loše vijesti stižu s jaskanskih prometnica. Osim nesreće kod Malunja u kojoj je poginuo vozač (o čemu smo pisali ovdje), protekli vikend dogodila se još jedna prometna nesreća u Čegljima, u Golom Vrhu je vozilo naletjelo na psa, a dvojica vozača uhvaćena su za volanom u pijanom stanju.

Jučer u ranim jutarnjim satima u Velikoj Jamničkoj policija je zaustavila automobil kojim je upravljao 29-godišnji vozač koji ima zabranu upravljanja vozilima, a pritom je bio i pijan. Napuhao je 2,97 promila prilikom alkotestiranja. Policija ga je privela u postaju gdje je zadržan do otrežnjenja te protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U policiju je u noći sa subote na nedjelju, oko 3 sata, priveden i 25-godišnji vozač koji je u Jastrebarskom zaustavljen kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola. Izmjerena su mu 1,93 promila te protiv njega također slijedi optužni prijedlog.

Nalet na psa

Iste noći, oko 1 sat, automobil kojim je upravljao 28-godišnji vozač naletio je na psa u Golom Vrhu. Pas se nalazio na cesti, bez nadzora vlasnika. Nastala je materijalna šteta.

Sudar u Čegljima

Nesreća s materijalnom štetom u petak se dogodila u Čegljima gdje je oko 15 sati došlo do sudara između teretnog i osobnog vozila. 35-godišnji vozač teretnog vozila zbog nedovoljnog razmaka udario je u automobil kojim je upravljao 61-godišnji vozač. Na sreću nije bilo ozlijeđenih.