°C 2

Zima neda mira vatrogascima: Uklanjali stablo na cesti u Poljanicama

05.03.2018.

Maja Ivčić

Borba sa zimom nastavila se i proteklog vikenda. Vatrogasci DVD-a Plešivica intervenirali su zbog srušenog stabla koje je palo na prometnicu kod Poljanica te zapriječilo prometovanje vozilima.

DVD-a Plešivica na intervenciju je izašla u subotu oko 14 sati, s vatrogasnim vozilom i četiri vatrogasca. Dolaskom na mjesto događaja zatekli su srušeno stablo bora na prometnici ŽC Plešivica-Samobor.-Stablo je palo na prometnicu uslijed velike količine snijega prilikom čega je oštetilo vodove električne energije i slomilo dva stupa. Brzom reakcijom vatrogasaca srušeno stablo uklonjeno je s prometnice čime je i normaliziran promet navedenom prometnicom-izvijestili su iz Vatrogasne zajednice.Očevid su obavili službenici PP Jastrebarsko te djelatnici HEP-a, a procijenjena materijalna šteta iznosi 5000 kuna.

(foto: DVD Plešivica)

Galerija slika

Zima neda mira vatrogascima: Uklanjali stablo na cesti u Poljanicama Zima neda mira vatrogascima: Uklanjali stablo na cesti u Poljanicama Zima neda mira vatrogascima: Uklanjali stablo na cesti u Poljanicama