Novosti Sport Događanja

1. ŽNL: Bodove osvojila jedino Mladost

25.09.2017. / Igor

Slab bodovni učinak u sedmom kolu Prve županijske lige bilježe jaskanski nogometni kolektivi koji su osvojili svega tri boda od mogućih dvanaest. Jedine su bodove uzeli tek nogometaši Mladosti slavljem protiv Krašića, dok su Dinamo i Jaska ostali kratkih rukava u susretima protiv Zrinskog i Mladosti (L).  

Mladost je na Ambruševu stigla do četvrte ovosezonske pobjede svladavši Krašić u jaskanskom derbiju, ako se to tako s obzirom na razliku u kvaliteti može nazvati. Susret u svoju korist Mladostaši su riješili s uvjerljivih 5:0 ostavivši Krašić pri dnu poretka. Krašićani su trenutno pretposljednji sa samo jednim bodom, a slabiji od njih trenutno su samo nogometaši Dinama koji su jučer u Okiću doživjeli poraz od Zrinskog. Gosti iz Farkaševca slavili su s 3:1.

Težak udarac doživjeli su nogometaši Jaske koji su u Luki od Mladosti doživjeli poraz od 6:1. Imala je momčad trenera Damira Katovčića do 66. minute aktivan rezultat (1:1), da bi pogodak u korist domaćina do kraja susreta prouzročio katastrofu jaskanskog kluba koji nakon šest odigranih utakmica drži deveto mjesto s devet osvojenih bodova.

Podijeli