Novosti Sport Događanja

Bratina i Goli Vrh do prednosti

09.05.2017. / Igor

Lučelnica i Prigorac nisu iskoristili prednost domaćeg terena u prvim utakmicama doigravanja za naslov prvaka u malonogometnoj ligi Nogometnog središta Jastrebarsko.

Iako Lučelnica i dalje ne zna za poraz, u Bratini njeni igrači ne maju pravo na pogrešan korak, budući da je Bratina u seriji na dvije pobjede povela s 1:0, nakon što su u prvom susretu slavili boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara. Nakon četrdeset minuta igre rezultat je bio 3:3. Imali su domaći igrači sve u svojim nogama, na pola minute su imali vodstvo od 3:2 i kontru za potvrdu pobjede. No, umjesto pogotka u mreži Bratine njeni su se igrači izvukli iz već izgubljene situaciji i preko Dominika Peršina u posljednjim su sekundama stigli do izjednačenja.

Zanimljivo je bilo i u Dragovanjšćaku gdje je Prigorac koji je ovog proljeća nanizao pet pobjeda poražen s 5:4 od Golog Vrha. Ušla je domaća momčad u ovaj susret s najjačim snagama i pojačanom klupom, no goste to nije prestrašilo te su pobjedom širom otvorili vrata finala.

Uz doigravanje za prvaka momčadi poredane od 5. do 8 mjesta igraju za plasman. U prvom susretu Gornja Zdenčina je sa 6:2 svladala Domagović, dok se večeras od 19,30 sastaju Slavetić i Čeglje.
Druge utakmice na rasporedu su u petak, dok je termin eventualnih trećih susreta u utorak, 16. svibnja.

Podijeli