Novosti Sport Događanja

Derbi bez pobjednika

10.05.2017. / Igor

Protekle nedjelje u Pisarovini je odigran derbi susret između dviju prvoplasiranih momčadi Jedinstvene županijske lige koji je završio nez pobjednika, rezultatom 1:1. Drugoplasirana Jamnica ugostila je vodeću Croatiju koja je najučinkovitija momčad ovog proljeća. Podjelom bodova nastavlja se otvorena utrka za prvaka. Croatia je trenutno u prednosti jer ima dva boda više, no Jamnica u odnosu na njih ima utakmicu manje i nešto lakši raspored.

Bez obzira na to što je Jamnica u susretu protiv gostiju iz Hrastja ostala bez Peršina, Čefka te ozlijeđenih Čačkovića i Luketića, igrači trenera Siniše Miokovića hrabrom i otvorenom igrom odlučili su pokazati tko je gazda. Već u 12. minuti domaća je momčad imala priliku za vodstvo, no udarac s jedanaest metara izveden od strane najboljeg domaćeg igrača Vračevića vratar gostiju Pintar lako je obranio, da bi gosti preko Kristijana Pižira u 37. minuti stigli do vodstva.

U nastavku apsolutna dominacija Jamnice koja je naplaćena u 80. minuti kada je Vračević glavom pogodio za 1:1. Iako su do kraja susreta obje momčadi do kraja susreta imale po zicer, rezultat se više nije mijenjao.

Uz ovaj susret koji je privukao najveće zanimanje javnosti u ostalim susretima 28. kola postignuti su sljedeći rezultati; Laduč-Vatrogasac 6:0, Bistra-Lomnica 6:1, Klas-Kupinec 2:1, Sutla-Mraclin 0:0, Lukavec-HNK Gorica II 0:4, Sloga SU-ZA-Naftaš Ivanić 3:0 i TOP-Rakovec 0:0.

Podijeli