Novosti Sport Događanja

Drugo izdanje Bubbles run lige

30.03.2018. / Redakcija

Atletski klub Jastreb 99 druge godine za redom organizira Bubbles Run ligu. Ideja za ligu potekla je za vrijeme trčanja po pavlovčanskim vinogradima, powered by plešivički vinari koji trče-Zdenko Šember & Tomislav Tomac. 

Ove godine liga će se održavati svakog petka od 6. travnja do 11. svibnja. Start je u 19 sati kod vinarije Šember u Donjim Pavlovčanima 11 b, gdje je i cilj. Nakon što je prošle godine održana eksperimentalno po prvi puta te je premašila sva očekivanja po broju sudionika, afterpartyjima, i ove godine se nastavlja u istom tonu: sport, vino i glazba! 

Staza kroz prekrasnu prirodu duga je 6.5 kilometara, od čega je 1.7 kilometara makadam, a visinska razlika je 150 metara. Puna je uzbrdica i nizbrdica te je odlična simulacija za 20. Polumaraton Jaska - Memorijal Predrag Bošnjak.

Pobjednici svakog kola, muškarci i žene, dobivaju šampanjac, a sudionici svih 6 kola majicu te jednu okrjepa na svaka 3 kilometra. Kotizacija je 20 kuna , a nakon lige druženje svih sudionika uz roštilj, koji je uključen u cijenu, dok se vino plaća po promotivnim cijenama.

Profil staze možete pogledati ovdje.

 

Podijeli