Novosti Sport Događanja

Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića"

14.12.2016. / Igor

U organizaciji Košarkaškog kluba Jaska održan je 25. košarkaški i 19. memorijalni turnir „Davor Popović“ na kojem su ove godine zaigrali kadeti. Uz domaćina Jasku na turniru su sudjelovali još Duga Resa te zagrebački klubovi Bosco i Vučići.

Pobjedama u polufinalnim susretima finale su izborili Jaska koja je bila uspješnija od Bosca, te Duga Resa koja je bila uvjerljiva u susretu protiv Vučića. Mladi košarkaši Duge Rese u istom su ritmu nastavili i u finalu u kojem su bili uspješniji od Jaske, dok je treće mjesto nakon sraza zagrebačkih klubova pripalo Boscu.

Uz ekipnu pobjedu košarkašima Jaske pripala su i dva pojedinačna priznanja; Ivanu Caru ono za najboljeg igrača, dok je Šimun Žgela bio najbolji strijelac turnira. U pauzama između utakmica održana su i natjecanja u tricama gdje je najbolji bio Dominik Vučković iz Bosca, te u slobodnim bacanjima gdje je najprecizniji bio najmlađi sudionik turnira, talentirani osmogodišnji Jaskanac Robin Vuković.

REZULTATI TURNIRA
POLUFINALA: KK Jaska – KK Bosco 47:38, KK Duga Resa – KK Vučići 59:33
FINALE: KK Duga Resa – KK Jaska 47:32
KONAČNI POREDAK: 1. KK DUGA RESA, 2. KK JASKA, 3. KK BOSCO, 4. KK VUČIĆI

Galerija slika

Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića" Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića" Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića" Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića" Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića" Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića" Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića" Dugoj Resi pobjeda na memorijalu "Davora Popovića"

Podijeli